Om Furuguru

Hvem er jeg?

Jeg heter Tereza Boháčová og jeg er fra Tsjekkia. Jeg er utdannet i pedagogikk og har jobbet med speidere og skolebarn i flere år. Nå jobber jeg også i TEREZA, Educational Centre, som utvikler utdanning og uteskole i Tsjekkia.

Hvorfor startet jeg denne siden?

Jeg har vært i Norge flere ganger, jeg liker dette landet og på fritiden lærer jeg norsk. Jeg er også veldig interessert i norsk uteskole. Jeg har mange uteskole ideer som jeg har oversatt til norsk og jeg vil gjerne dele dem på dene siden.

Jeg blir glad for tilbakemeldinger om hvordan du liker dene siden.


Kontakt

tereza@boha.cz

Facebook

https://www.facebook.com/Furuguru.eu

Undervisningsbyen

https://undervisningsbyen.no/Utgiver/httpwww-furuguru-eu/

Instagram

https://www.instagram.com/furuguru.eu.ig/


Litt mer…

Jeg ble en gang spurt om Furuguru er min bedrift. Vel, akkurat nå er jeg på foreldrepermisjon og lager alt materiell i «fritiden» 🙂 Så det er ikke mye tid jeg kan bruke på dette prosjektet mitt.

Først og fremst er gleden ved å dele ideer og bruke språket jeg lærer. Men hvis jeg over tid klarer å tjene tilbake det jeg investerte i korrekturlesing av tekstene og nettsiden, blir jeg selvfølgelig glad.
Jeg prøver alltid å dele minst noe gratis, men hvis du vil støtte meg, kan du besøke e-butikken min på Undervisningsbyen.

Ideene er mine eller jeg ble inspirert av andre (for eksempel Lessons in Grass). Jeg prøver alltid å nevne om den opprinnelige ideen var noen andres.

Jeg tar bilder og lager alle illustrasjonene og grafikk selv.